Schutting of tuinverblijf laten plaatsen?
Brink is dé specialist!

Schutting Zwolle


Een schutting in uw tuin in Zwolle is onmisbaar. De meest voorkomende reden om een schutting te laten plaatsen is de privacy. De meeste mensen vinden het namelijk niet prettig als andere mensen zo in de tuin kunnen kijken. Ook dient een schutting als beveiliging. Met een schutting wordt het voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen. Daarnaast biedt een schutting voor mensen met dieren ook voordelen. U kunt uw dier veilig buiten in de tuin laten lopen want het terrein is afgeschermd waardoor uw dier er niet vandoor kan gaan.

Houten/betonnen schutting in Zwolle


Voor uw schutting in Zwolle zijn er diverse mogelijkheden bij GardenBuildings. Wij kiezen ervoor om met geschaafd hout te werken. Dit geeft namelijk een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en dit kan makkelijk schoongemaakt worden. De standaard houtsoorten die we hiervoor gebruiken zijn Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Wij werken uitsluitend met de gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een glad en gesloten oppervlak. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Kiest u voor gecoat beton? Dat geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Naast ons standaard assortiment, wat we natuurlijk op maat maken, hebben wij ook een assortiment met design schuttingen. De design schuttingen zijn speciaal ontworpen om een unieke en eigentijdse uitstraling te geven aan uw tuin.

Geplaatste schuttingen in Zwolle


Wilt u wat ideeën opdoen voor de juiste schutting in uw tuin? Bekijk hier een aantal schuttingen die wij in Zwolle en omgeving hebben geplaatst.

Reviews

“Ik beveel ze zeker aan! Mooie schuttingen, harde werkers en hele goede communicatie! Hierbovenop zijn ze ook nog héél aardig;)

Ik heb ze voor ons in de wijk gevraagd voor een hele rij woningen, alleen maar Lof!


Ayse (Den Haag)Schutting

" Heel positief en uiterst correct team van Brink dat bij ons een prachtige overkapping heeft neergezet.
De overkapping is nog mooier geworden dan we ons hadden voorgesteld. Super bedankt!"

Martin vd Heuvel (Ootmarsum)Tuinverblijf

“Behalve schuttingen en kappen doet Brink GB ook sedumdaken. Netjes en snel.  "

Cees & Maggy (Gouda)Sedum (groendak)

"Onze overkapping werd in minder dan twee dagen op zeer zorgvuldige wijze geplaatst. Wat vooral opviel was de manier waarop de medewerkers omgingen met onze tuin, onze toekomstige overkapping en........met elkaar.
Vriendelijke, opgewekte, prima samenwerkende en uitermate netjes werkende mannen die een prachtig stuk werk hebben afgeleverd. Het moet nog wat verder ingericht worden en het nieuwe groen er omheen moet nog wat groeien, maar we zijn er bijzonder blij mee. En vooral ook blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.  "
 

Aad vd ZandeTuinverblijf en sedum (groendak)

Recent geplaatst